RockStation

Ez Corey Taylor kedvenc Slipknot-dala!

2020. július 04. - theshattered

0slipknot2020_13_eredmeny.jpgMeglepő módon nem egy egyértelmű Slipknot-sláger lett Corey Taylor kedvence. A mindig mindenhez hozzászóló frontember a maszkosok nagykiadós debütjének egyik dalát emelte ki a többi közül, ami tényleg nem egy alapértelmezett téma. Főleg, hogy már két évtizede fel sem csendült a koncertjeiken!

"Magasan a legnagyobb kedvencem a Scissors. A mai napig ez a kedvenc Slipknot-dalom. Imádom, mert valahányszor játszottuk, a teljes második rész rögtönzés volt. Csak egymásnak játszottuk kötetlenül, rögtönzött szöveggel, mindennel. Vad volt és káprázatos! Soha, semmi nem fogja helyettesíteni nálam. Amikor kikerült a dallistából, jó ideig nem is igazán élveztem a koncertjeinket."

A Scissors legutóbb 2000. augusztus 13-án csendült fel Phoenixben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6315980446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum