RockStation

Plasztik József - Itt a Tankcsapda új dala

2020. július 19. - sunthatneversets

tankcsapda_2020.jpg

Plasztik József címmel új dallal jelentkezett a Tankcsapda. A dalra videó is készült Till Attila rendezésben, az egy hét múlva debütál majd.

Mit olvasol? Mit nézel? Kinek hiszel? Valósággá vált, hogy valótlanságot közölhet bárki konkrét tényként rólad. Görgeted a hazugságot, a gyűlöletet, a rosszindulatot. Kommentelsz, de mire? Posztolsz, de miről? Véleményt alkotsz, de azt sem tudod, mi van mögötte. Csúsztatások, álhírek, a média meg irányít, használ és kihasznál, szaporodnak a gátlástalan tartalomgyártók. Te meg észre sem veszed, de ettől egyre keserűbb leszel. Hazudhat bárkiről bárki bármit, tényleg elhiszel bármit? Az „újságírók” (vannak kivételek), a „véleményhuszárok” (vannak kivételek), az arctalan senkik következmények nélküli ámokfutása és az emberek egymás közötti kíméletlen kommunikációja ihlette ezt a dalt. Ma már minden tett vagy vélemény gyűlöletet, irigységet szül, egyből rád fröcsögik a politikát. Ha véded magad és „visszaütsz”, magyarázkodsz. Hová vezet ez?! Az életünket senki nem irányíthatja, mi magunk alakítjuk azt. Gondolkozz Te is! Gondolkozzon Min-den-ki! - áll a dal leírásában.

tankcsapda_plasztik_jozsef.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6016037232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OkoskaTo:rp 2020.07.20. 11:06:36

Na, mi az, még mindig ennyire durci van, mert valaki szóvá merte tenni, hogy a véletlenek szerencsés egybeeséseképp a Tankcsapda volt az egyetlen zenekar, ami koncertezhetett a járvány alatt?

Etniez 2020.07.20. 15:01:01

@OkoskaTo:rp: Sajnos a Tankcsapda valóságérzékelése csökken, ezért is gyengék a számaik az elmúlt évekből.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum