RockStation

Thee Critical Beatdown - Új klip a Body Counttól

2020. július 24. - theshattered

body_count_2019_by_dirk_behlau-5032-2_credit_4.jpgÚjabb videóval támogatta meg a márciusban megjelent albumát, a Carnivore-t a Body Count. A csapat a Thee Critical Beatdown című betonozást klipesítette meg, a videót Tommy The Animator készítette, aki a The Ski Mask Wayt is rajzolta annak idején.

Ice-T: "Ez egy teljesen alap, grindhouse stílusú, ökörködős Body Count-dal. Annyi szarságot mondunk, ideje kicsit visszavenni belőle. A dalszöveg lényegében rólam szól, ahogy valakivel ordibálok az Interneten keresztül. Kicsit olyan, mint a Talk Shit, Get Shot volt a Manslaughteren. Azoknak szólok be, akik gyáva üzeneteket küldözgetnek, őrültségeket hajtogatnak, de félnek találkozni velem. Itt lenne az ideje! Hajrá! Nincs benne semmi politika. Ez szimplán egy régi vágású, pusztító harci dal."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8616045594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum