RockStation

Húszéves újrakiadást kap a Pantera Reinventing The Steelje

2020. július 28. - theshattered

pantera942.jpgÚjrakevert, újramaszterelt újrakiadást kap a Reinventing The Steel, a Pantera utolsó sorlemeze. Az idén húsz éves anyag persze a már ismert dalok mellett egy rakat ritkaságot is magába foglal majd, erről Rex Brown beszélt egy Sirius XM-nek adott interjúban, ahol egyébként a Cowboys From Hell megjelenésének harmincadik évfordulója volt a téma.

Rex Brown: "Aztán van egy másik anyag is, ami idén jelenik majd meg, szeptemberben! A Reinventing The Steelről van szó, ami az utolsó albumunk volt. Most fejeztük be az újrakeverést, újramaszterelést... A Reinventing The Steel szeptember 18-án fog megjelenni, a vinyl verzió a Fekete Pénteken lesz kint, ami egy háromlemezes csomag lesz eddig soha nem hallott, Reinventing The Steel-korszakos dolgokkal."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9116080588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum