RockStation

Failing Conscience - Itt a Witchthrone új dala és videója

Most megmutatjuk milyen, ha átadod magad a sötétségnek

2020. augusztus 01. - sunthatneversets

_dsc7304-edit.jpg

Az újvonalas black metalban utazó mosonmagyaróvári Witchthrone hamarosan egy négydalos EP-vel jelentkezik, melynek eddig bemutatott két dalára videót is készített. Most itt a harmadik tétel Failing Conscience címmel, melyhez természetesen videó is társul, amiben még a RockStation főszerkesztője is feltűnik.

"Amikor egy idegen rád mosolyog, de te szíved szerint betörnéd az orrát. Amikor mellé öntöd a kávéd, de a képzeletben már csattant is a bögre a falon. Amikor a kollegád idióta kérdéseitől legszívesebben nyakon szúrnád egy tollal. Szóval azok a bizony rossz napok, amikor minden és mindenki idegesít, amikor csapong benned a gonosz. Most megmutatjuk milyen, ha átadod magad a sötétségnek."  

_dsc7354-edit.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3816099028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum