RockStation

Mother - Itt az EiLEMA második videóklipje

2020. augusztus 06. - sunthatneversets

eilema_press_2019_3.jpg

Elkészült az EiLEMA zenekar második videóklipje a tavaly megjelent Take Wing EP-ről. Ezúttal egy komolyabb, grunge-osabb dalt választott a csapat, úgyhogy komoly klipet is készítettek hozzá, rendezővel, koncepcióval, ahogy kell. Annak idején Jakab Péter (Jazzékiel, Klinik Label, stb.) csinálta az EP arculatát és a zenekar nagy örömére kvázi bejelentkezett a feladatra.

„Amikor először lementem a srácok próbájára, a Mother azonnal megragadott. Nagyon erős dal. Egyből felajánlottam a fiúknak, hogy szívesen csinálnék rá egy klipet Kósa Petivel. A koncepció elég egyszerű volt: egy sima, erőlködésmentes, zenekaros image klipet gondoltunk a dalra 90's MTV hangulatot idézve, klasszik bevágásokkal. Két egymást követő nap forgattunk, harmadik nap megvágtam."

"Ha valaki szeretne élőben is hallani minket, akkor vagy a debreceni Fülesbagoly tehetségkutatón teheti meg, vagy pedig november 6-án a Dürer Kertben a nís és az Alone in the Moon társaságában. Utóbbi eseményre a hatályos jogszabályok értelmében már csak 400 kiadó hely van, úgyhogy siessetek :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1716106716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum