RockStation

The Human Condition lesz az új Black Stone Cherry-lemez címe

2020. augusztus 07. - theshattered

black-stone-cherry_2020.jpgÚj dallal lepte meg a rajongókat a Black Stone Cherry. A Kentuckyból származó csapat az Again című számmal az október 30-án megjelenő új albumát, a The Human Conditiont vezeti fel, aminek az előrendelése a dal kiadásával együtt indult el. A tizenhárom számos korong részletei és persze maga a klipes nóta az alábbiakban találhatók meg.

blackstonecherrythehuman.jpg

01. Ringin' In My Head
02. Again
03. Push Down & Turn
04. When Angels Learn To Fly
05. Live This Way
06. In Love With The Pain
07. The Chain
08. Ride
09. If My Heart Had Wings
10. Don't Bring Me Down
11. Some Stories
12. Devil In Your Eyes
13. Keep On Keepin' On

A COVID-19 járvány berobbanása előtti napokban rögzített anyagról a következőket árulták el a zenekar tagjai:

John Fred Young: "Igazi sietség és az ismeretlentől való félelem uralkodott el rajtunk a felvételek alatt, nagyon ijesztő időszak volt. A lemezen található összes dal egy történetet mesél el, olyan sztorikat, amiken mindannyian keresztül mentünk már. A boldogságunkról, küzdelmeinkről, valamint hogy hogyan tanultunk meg élni ezekkel."

Ben Wells: "Ezúttal igazán feltekertük az erősítőket, a dobok egyenesen az arcodban lesznek, felcsendül majd néhány igazán kemény riff. Tizenkilenc év és hét album után be akartuk bizonyítani, hogy még mindig szét tudjuk rúgni a seggeiteket. Ez az album egyfajta újjászületésnek is betudható."

Jon Lawhon: "Amikor visszahallgatom a felvételeket, érzem a különböző érzelmeket. Tizenéves korunkban kezdtük el ezt az egészet, nagy hatása volt az életünkre, főleg mostanában. Amikor mindezen keresztül megyünk, megváltoznak az érzelmeink és a világnézetünk, de egyvalami nem módosult: a közöttünk létrejött baráti viszony."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2516116824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum