RockStation

A rothadó hullák rémálmaival tér vissza a Six Feet Under

2020. augusztus 20. - theshattered

six_feet_under_chris_barnes.jpgElkészült a mocskos death metal zászlóshajójának, a Six Feet Undernek a soron következő stúdiólemeze, a Cannibal Corpseból ismert Jack Owen játékát is tartalmazó Nightmares Of The Decomposed. A Chris Barnes-vezette csapat egy rövid (stúdiós) részletet már mutatott az egyik dalból, szeptember elsején, az előrendelés beindulásával pedig landol majd a teljes szám is. A lemez megjelenése október 2-re várható.

Chris Barnes: "Huszonöt év után újra lemez készíteni a régi Cannibal Corpse-os zenésztársammal, Jack Owennel olyan volt, mint egyfajta hazatérés... Egy hullákkal teli szobába. Jack dalírási módszere és riffelése adta az ihletet ahhoz, hogy néhány igazán mocskos szöveget írjak, egyben ez indította be az elmém kreatív tüzét."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8116169988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum