RockStation

Jövőre várható a következő All That Remains-korong

2020. augusztus 25. - theshattered

all-that-remains-2019.jpgPhil Labonte ígéretei szerint 2021 tavaszán már mindenki hallhatja az All That Remains soron következő nagylemezén. A már a 2018 év végén elhunyt Oli Herbert ötletei nélkül készülő anyagra némi stílusbeli változást ígér a frontember, persze azért a stílusjegyek nem fognak kifordulni magukból.

Phil Labonte: "A gitárosunk, Oli Herbert csupán néhány éve halt meg, így ez lesz az első lemezünk nélküle. Mindig is nagy részét vette ki a dalírásnak, így biztos, hogy lesz néhány, eddig szokatlan elem, másféle lesz az a hangkép. Mike és én sokat dolgoztunk a számokon, így nem lesz tökéletesen más, de biztos vagyok benne, hogy lesz néhány észrevehető különbség. Szokatlan lesz, az biztos. Még sosem írtunk nélküle lemezt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1216175956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum