RockStation

Kész az "eddigi legjobb" Cradle Of Filth-lemez felvétele, ráadásul még online koncert is jön majd a britektől!

2020. szeptember 13. - theshattered

cof2017.jpgBefejezte a 2017-es Cryptoriana - The Seductiveness of Decay utódjának felvételét a Cradle Of Filth. Az ismét módosult felállásban alkotott csapat friss anyagáról Dani Filth mesélt pár szót, az ígéretek szerint ez lesz a veterán vámpírbrigád eddigi legjobban megdörrenő, talán legjobban megírt alkotása.

"Szó szerint most fejeztük be a lemezfelvételeket, aminek anyagát, ha őszinte akarok lenni, jó régen megírtunk már. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy Martin még a karantén előtt eljött és felvette a dobokat, azután mindenki kis részletekben játszotta fel a részeit. Én voltam ott a legtöbbet, mivel közel rakok a stúdióhoz, de ez egyben azt is jelentette, hogy át tudtuk nézni a számokat, feljavítani a dolgokat, ki tudtunk próbálni különböző ötleteket. Valószínűleg átléptük a pénzügyi keretet, de nem igazán tud engem érdekelni, mivel ez lesz a legjobb hangzású, talán a legjobban megírt lemezünk, amit valaha összeraktunk.

Elég megnyugtató és furcsa volt, hogy ki tudtuk használni az időnket, anélkül, hogy bármilyen határidőt kellett volna figyelni. Ez azt is jelentette, hogy mindenki akkor foglalkozott a részeivel, amikor tudott; nem voltunk együtt az utolsó koncert óta, de még az új billentyűsünkkel sem, akinek a játéka ott lesz a lemezen, viszont még nem játszott velünk egy bulin sem.

A lemez bizonyos szinten teljesen más lesz, mint az előző korongjaink. Nem fogunk vele teljesen más stílusba menni, de másféle lesz. Utálom leírni a lemezeinket, mert úgyis csak belezavarodok. Van benne némi kísérletezés. Súlyosabb, gyorsabb és lassabb is lesz bizonyos részeken. Határozottan egyedi hangzása lesz, amire azért törekedtünk is, szerettük volna, hogyha egy természetesebb, mindent beterítő, élő hangképe lenne. Ahogy mondtam is az előbb, az idei év fejleményei miatt több időnk volt dolgozni az albumon... Még mielőtt újra beindulna az egész."

A csapat az említett online koncertet október 30-án fogja adni a Colchester Art Centre-ben, erre ITT tudjátok megváltani a jegyeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1316199696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum