RockStation

Változik a Korn koncert időpontja!

2020. szeptember 30. - theshattered

korn_2019.jpgA Korn eredetileg júniusra tervezett koncertjének átszervezése után eltűnt a Gojira neve a plakátokról. Persze mivel sokakat a francia csapat zenéje (is) érdekelt volna, az illetékesek igyekeztek mindent megtenni, hogy újra összejöjjön a két formáció. Ez sikerült is, nem csak a Gojira, hanem még a 3Teeth is odakerült a listára, ennek viszont volt egy kis ára: a dátum ismét módosult. A három csapat 2021. június 22-én veszi majd be a Papp László Sportarénát, az eddig megvásárolt jegyek továbbra is érvényesek!

"Ezúton értesítjük a közönséget, hogy egy sajnálatos időpontütközés miatt, valamint annak érdekében, hogy a Gojira is biztosan felléphessen Budapesten, a Korn jövő évre átszervezett budapesti koncertje 2021. június 22-én kerül megrendezésre a Budapest Arénában. Örömmel jelentjük be, hogy a 3Teeth is csatlakozik a Korn és a Gojira csapatához előzenekarként. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra. Köszönjük türelmüket és megértésüket!"

A koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10016221926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum