RockStation

Jon Bon Jovi szívesen látná Richie Samborát a zenekarban

2020. október 05. - theshattered

bonjovi2020_1.jpgPénteken jelent meg a Bon Jovi legújabb albuma, a 2020, ezt már nálunk is megtalálhattátok. A lemez immár a harmadik anyag a régi tettestárs, Richie Sambora nélkül, aki 2013-ban hagyta ott a neves rockcsapatot "személyes okok" miatt. A névadó frontember viszont minden korábbi ellenére is szívesen látná egykori gitárosát a csapatban, már ha Sambora összekapná magát.

"Kevés dolgot, Isten látja a lelkemet, kevés dolgot (csinálnék másképpen az életben). Történtek dolgok, amiknek következtében más jó dolgok történtek. Nincs olyan nap, amikor ne gondolnék arra, hogy Richie bárcsak összekapná magát és újra a zenekarban lenne. Furcsa módon mégis az, hogy nem lehetünk együtt, hozta azt, hogy megírtuk a This House Is Not For Sale-t. Az egy elég erős album volt és az, hogy ilyen dalokat is tudok írni... Talán kicsit ellustultunk... Nem tudom, mi lett volna, ha nem változik semmi, mert az a fájdalom és lelki törés hozta ki azt a lemezt belőlünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9716227604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum