RockStation

Már a következő albumot tervezgeti a Slipknot

2020. október 05. - theshattered

0slipknot2020_18_eredmeny.jpgAz iowai maszkos brigád is beáll a leállás miatt ötletelők sorába. A Slipknot meglepően jó legutóbbi albuma, a We Are Not Your Kind tavaly jelent meg, persze ez nem jelenti azt, hogy ne gondolkodhatnának már a következő anyagon. Ez főleg náluk még koránt sem jelent teljes számokat, lehet, még témákat sem, de a gondolat már megvan. Hogy ezek mikor konkretizálódnak majd, talán még ők sem tudják.

Corey Taylor: "A napokban beszéltem Clownnal, hogy mit kellene... Mert értelemszerűen már azon gondolkodunk, milyennek kellene lennie a következő lemeznek. Ő már nagyon kattog a dolgokon, ember, nagyon kemény arc! Szeretem, amikor így fel van pörögve, mert tudom, hogy olyan dolgokat fogok hallani tőle, amiket eddig még nem. Rettenetesen kreatív ember, ráadásul ezzel Jimet is felpörgeti. Kezdenek átszakadni a gátak. Ez az egész helyzet nagyon durva! Már alig várom!"

Azt még nem tudni, hogy az All Hope Is Gone sessionök alatt a zenekar egy része, azaz Sid Wilson, Corey Taylor, Jim Root és Shawn Charan által felvett Look Outside Your Window projektnek mi lesz a sorsa. Ezt valamikor az év folyamán tervezték kidobni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2916227566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum