RockStation

Reason dal- és klippremier: Messiah - megjelent a The Divine Rest lemez!

2020. október 13. - rockstation

A frissen megjelent “The Divine Rest” album nyitódalához, a “Messiah”-hoz készített klipet a doom, gothic és dark metal elemeket ötvöző Reason. A videó a zenekar alapítóihoz hasonlóan gyöngyösi származású színművész, Tábi Tibor főszereplésével készült el. Az októberi HammerWorld Magazin mellékleteként, illetve a Nail Records kiadásában megjelent album mától a legtöbb népszerű online streaming felületen is végighallgatható.


The Divine Rest album online streaming:
songwhip.com/reason-2/the-divine-rest

A zenekar az új videoklipről:
"Villámtempóban forgattuk le a klipet Csontos Bálint és Sass Dániel vezetésével, akik aztán a vágást és utómunkálatokat is gyorsan és profi módon végezték el. Ugyancsak külön köszönetet mondanánk a Tibi egyébként is karakteres arcát és nem mindennapi tekintetét még jobban kiemelő sminkért Csernus Annának. Tábi Tibor pedig egy igazi jelenség, de ez a klipből ki is derül majd"

Type O Negative, Paradise Lost, Opeth, Woods of Ypres, Moonspell. Csupán néhány zenekar, melyek rajongóinak egyáltalán nem ajánlott kihagyni az idén 25 éves Reason új nagylemezét. A “The Divine Rest” komor dalait továbbá azért is érdemes figyelmes füllel hallgatni, mert olyan remek zenészek és énekesek vendégeskednek rajta, mint Kátai Tamás (Thy Catafalque), Mikus Tamás (Agregator) és Pettenkoffer Zsófi (Herself).

Hammerworld no. 328. (2020. október) rendelés:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=22548

A 8+1 dalos “The Divine Rest” felvételei a szentendrei RX-stúdióban, illetve a budapesti Sanctuary of Dionysusban készültek, a keverés és a mastering pediga a szegedi Miracle Sound, illetve Vári Gábor munkáját dicséri. Korábban két előzetes dal, a“Brother” 2020-as változata és a “Rise” kapott szöveges videót.



Reason: The Divine Rest
2020.10.02. - Nail Records (HMR Music Kft.) - NAILCD319
01. Messiah

02. Silent Earth
03. Brother
04. Wrong Heaven
05. Rise
06. Titans
07. We, Creators
08. The Divine Rest
09. War Within (bonus track)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4716237278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum