RockStation

Ez lesz a következő Architects-album címe

2020. október 22. - theshattered

architectsbandsept2018_638.jpgMost már hivatalos a február 26-án érkező friss Architects anyag címe. Az album, melyről az Animals a napokban debütált, a For Those That Wish To Exist címet fogja viselni, a korongon tizenöt szám várja majd a rajongókat. Részletek lentebb!

forthose.jpg

01. Do You Dream Of Armageddon?
02. Black Lungs
03. Giving Blood
04. Discourse Is Dead
05. Dead Butterflies
06. An Ordinary Extinction
07. Impermanence (feat Winston McCall of PARKWAY DRIVE)
08. Flight Without Feathers
09. Little Wonder (feat. Mike Kerr of ROYAL BLOOD)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath (feat. Simon Neil of BIFFY CLYRO)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe

Dan Searle: "A lemez rólam szól, ahogy nézem a változásra képtelenségünket, azt, hogy nem tudjuk lecserélni az életvitelünket, amivel kiegyensúlyoznánk az emberi fajt és megmenthetnénk a bolygót. Bele akartam nézni a tükörbe és feltenni a kérdést, hogy mit is akarunk MI csinálni ahelyett, hogy a politikusokra mutogatnánk. A változásnak az egyéni szinten kell elkezdődnie. A világon kialakult egy nézet, miszerint majd valaki más elviszi a balhét, ha a felelősségvállalásról van szó. Most kell elkezdeni a változást!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9816251816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum