RockStation

Halasztja az online koncertjét a Cradle Of Filth

2020. október 24. - theshattered

cof2017.jpgA koronavírus már nem csak a koncerteknek, turnéknak, hanem már az online buliknak is alávág. Igaz, a Cradle Of Filth esetében ez csak azért eshetett meg, mert az eredetileg brit csapat már nemzetközi összetételű felállással nyomul, így igencsak reális forgatókönyv lenne a karantén bizonyos zenészeknél. Ennek köszönhetően az eredetileg október 30-ra tervezett online buli 2021. február 20-ra tolódik, az esetlegesen megváltott jegyek ide is érvényesek lesznek.

“Hi Everyone. Due to the ongoing covid crisis and the uncertainty of travel, we unfortunately need to move the date...

Közzétette: Cradle of Filth – 2020. október 22., csütörtök

A zenekar hivatalos közleménye a következő: "A fennálló COVID-krízis és az utazás bizonytalansága miatt szerencsétlen módon kénytelenek vagyunk tolni az élőben streamelendő koncertünk dátumát. Mivel a zenekar tagjai külföldön, valamint az Egyesült Királyság különböző részein élnek, komoly esélye volt a karanténnak és az utazási nehézségeknek. A koncert új dátuma 2021. február 20. Minden megváltott jegy továbbra is érvényes marad, ráadásul minden jegyvásárló automatikusan esélyes lesz arra, hogy egy egyedi Cradle Of Filth Midian gitárt nyerjen, aminek az értéke több, mint kétezer dollár. Elnézést a kellemetlenségekért, a buli egy olyan esemény lesz, amit egyáltalán nem érdemes kihagyni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4216255108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum