RockStation

Itt az AC/DC legújabb videója, a Shot In The Dark!

2020. október 26. - theshattered

ac_dc_2020_3.jpgAhogy várható volt - hiszen utaltak is rá mindenféle netes fórumon - videót kapott az AC/DC nem is olyan régen bemutatott dala, a Shot In The Dark. A legendás rockcsapat kvázi visszatérő lemeze, a Power Up november 13-án fog megjelenni, melyen ez a szám is ott figyel majd. De addig is... Hangerőt fel!

ac_dc_pwr_up.jpg

Realize
Rejection
Shot In The Dark
Through The Mists Of Time
Kick You When You’re Down
Witch’s Spell
Demon Fire
Wild Reputation
No Man’s Land
Systems Down
Money Shot
Code Red

A Power Up különböző kiadásokban érkezik az üzletek polcaira, és mindenki megtalálja köztük kedvencét, a legnagyobb rajongóktól kezdve, a bakelitgyűjtőkig. A limitált kiadású Power Up gyűjtői doboz, egy igazi rajongói ereklye: egy gomb megnyomásával világítani kezd a dobozon a csapat ikonikus logója, miközben a beépített hangszórókból a Shot In The Dark döbbenetes erejű dallamai szólnak. Ezt egészíti ki egy 20 oldalas könyv exkluzív fotókkal, az új album CD verziója, illetve egy USB töltőkábel. A limitált dobozon kívül a lemez elérthető lesz hagyományos CD-n, bakeliten, illetve különleges sárga színű bakelitlemezen, valamint a digitális felületeken is.

poweruplight1.jpg

poweruplight2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6716258038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum