RockStation

Kiadta a legutóbbi lemezének ének nélküli verzióját a Hate Eternal

2020. november 04. - theshattered

hate-eternal-2018.jpgKét éve jelent meg a Hate Eternal jelen állás szerint legutóbbi nagylemeze, az Upon Desolate Sands. Erik Rutanék, hogy ebben a nyomorult időszakban valamit adjanak a rajongóseregnek, kiadták a korong instrumentális verzióját, melyet totál ingyen, a zenekar Bandcampjére felpakolva bármikor meg lehet fülelni. Az egész miértje nagyon egyszerű, egyszerűen így is meg akarták mutatni a cumót.

Erik Rutan: "Mindig is szerettem volna egy totál instrumentális verziót egy Hate Eternal albumból, hogy az emberek kicsit más szemszögből is rálássanak a zenénkre. A Season Of Mistnél kijött albumunk, az Upon Desolate Sands megjelenésének két éves évfordulóján végre elérkezett ez az idő. Az egyszerűen Upon Desolate Sands - The Instrumentals című anyagot a West Side Musictól Alan Douches maszterelte, az egész csakis a Hate Eternal Bandcampjén keresztül érhető el. Reméljük, élvezni fogjátok ezt a zenei paletta dinamikus ösvényein folytatott egyedi utazást."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8016272912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum