RockStation

Igyá', az legalább meglátszik! - Megjelent a Butcher Babies új videója

2020. november 23. - theshattered

bb2020.jpgBemutatta a nemrégiben kiadott dalának, a Bottom Of A Bottle-nak a videóját a Butcher Babies. A klipben csakis és kizárólag "jólérzős" jelenetek, így iszogatások, koncertek, ehhez hasonlók vannak, a bulihangulat garantált!

Heidi Shepherd: "Egy gyönyörű, nyár éjszakán született a Bottom Of A Bottle az Arizona-sivatagban. Kint ültem és néztem a napnyugtát, iszogattam, amikor bevillant, hogy minden ihletforrás, amit kerestem, ott van körülöttem.

Ez a dal az azt szülő környezet eredménye. Abban a pillanatban én voltam a kocsma sarkában ülő arc, aki régi történeteket mond a többieknek. Találkoztam már ilyen arcokkal, így a dalszöveg szinte magától megszületett. A dal pont emiatt a pillanat miatt különleges helyet foglal el a szívemben. Már jó régen ott ültünk ezen a számon, úgyhogy alig várom, hogy a rajongóink is átélhessék ezt az utazást."

Carla Harvey: "Ránéztünk már valami mélypont miatt a pohár fenekére, nem igaz? Mondjatok jobb módot az együttérzésre, mint hogy egy himnuszt írunk, ami a fejfájásból ünnepet csinál! Boldogak vagyunk, hogy végre kiadhatunk egy új dalt, ami megmutatja egy másik oldalunkat, mégis hamisítatlanul Butcher Babies marad."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7316294248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum