RockStation

Melyik farkast táplálod? - Új dalt villantott az Epica

2020. november 28. - theshattered

epica_2020.jpg

Megmutatta a február 26-án érkező új nagylemezének, az Omeganak a következő előzetes dalát az Epica. A holland szimfo-metal csapat a Freedom - The Wolves Within című számot szemelte ki erre a feladatra, ezt lentebb, a szokásos részletek alatt találjátok majd meg. Az Epica az Apolcalyptica és a Wheel társaságában Budapesten is bemutatja majd az anyagot, a koncert dátuma, ha addig nem változik semmi, március 10 lesz.

epicaomega.jpg

01. Alpha - Anteludium
02. Abyss Of Time - Countdown To Singularity
03. The Skeleton Key
04. Seal of Solomon
05. Gaia
06. Code Of Life
07. Freedom - The Wolves Within
08. Kingdom Of Heaven, Part 3 - The Antediluvian Universe
09. Rivers
10. Synergize - Manic Manifest
11. Twilight Reverie - The Hypnagogic State
12. Omega - Sovereign Of The Sun Spheres

Mark Jansen: "Ez a dal a két farkas közötti harc régi történetén alapul. Egy bölcs cseroki az életről mesél az unokájának, azt mondja a fiúnak: 'Két farkas harca dúl bennem folyamatosan'. Az egyik farkas gonosz, ő testesíti meg a haragot, irigységet, bánatot, kapzsiságot, arroganciát, önsajnálatot, bűntudatot, neheztelést, alsóbbrendűséget, hazugságot, hamis büszkeséget, felsőbbrendűséget és az egót. A másik farkas a jó, az örömteli, a békés, ő testesíti meg a szerelmet, reményt, nyugalmat, alázatosságot, kedvességet, jóakaratot, empátiát, nagylelkűséget, igazságot, könyörületet és a hitet. Mindannyiunkban ott dúl ez a harc, ennek a végkifejlete csapódik le a külvilágon. A fiú kiváncsi lesz és megkérdezi a nagyapját, hogy melyik fog nyerni. Az öreg cseroki egyszerűen csak annyit válaszol, hogy 'Amelyiket többet táplálod'. Az, hogy milyenek akarunk lenni és mit szeretnénk mutatni a minket körülvevő világnak, attól függ, hogy melyik farkast tápláljuk, ez határozza meg annak a fokát is, hogy mennyire tudjuk uralni a belső farkasokat. Az uralmunk alá tudjuk hajtani őket, vagy ők fognak uralni minket?"

A koncert hivatalos Facebook-eseménye ITT érhető el, a jegyeket IDE KATTINTVA tudjátok megvásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5716304636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum