RockStation

Huszonegy - Szilveszter helyett itt az új Bankrupt klip!

2020. december 09. - rockstation
bankrupt-21-bandphotos.jpgÚj videót készített a Bankrupt, de rögtön kétféle verzióban! A Huszonegy, vagy angol verzióban Hello 21 egy rövid, tökös punkdal, melynek a klipjében egy rakat zenekari barát és kedvelő emeli poharát a - remélhetőleg - valamivel emberibb 2021-re.

A dalról és a videóról az alábbiakat kell tudni:

Az idei Szilvesztert ugyan törölték, de - ahogy Szájer József mondaná -, a bulit nem vehetik el tőlünk.
A világvége-hangulattól elszakadva, szerettük volna ezt az évet valami pozitív, előremutató dologgal befejezni - ebből lett a Huszonegy (angol változatban Hello 21) című egyperces punk rock sláger. A szám klipjéhez a közösségi média erejét kihasználva a zenekar barátaitól, kedvelőitől kértünk szelfi-videókat, amiben arra emelik a poharukat, hogy jövőre véget ér ez a rémálom, és lesz egy jó évünk megint.

10 országból 40 videót kaptunk. Sokan túl is teljesítették az elvárást valamilyen kreatív megoldással, és sikerült közösen egy nagyon hangulatos klipet összehoznunk. Hiszen amíg van punk rock, sör és wifi, nagy baj nem lehet.
 

A szám már a Bandcampen is kinn van, a hétvégén pedig már elérhető  lesz a Spotify-on és valamennyi digitális áruházban.

A Huszonegy mellett felvettük a Commodores Sail On című számának punk feldolgozását is, ami jövő év elején jelenik meg a los angelesi Cleopatra Records Yacht Rock válogatásán, olyan előadók társaságában, mint az Electric Six, a Smash Mouth, a Vandals, a Vibrators, és az Iron Chic. Ez már az ötödik alkalom lesz, hogy rákerülünk ennek a kultikus kiadónak valamelyik kiadványára, amire nagyon büszkék vagyunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3916325080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum