RockStation

Már "félig kész" Ozzy következő, nagynevű vendégeket is felvonultató sorlemeze

2020. december 18. - theshattered

ozzy_2019.jpgMár jó ideje nem titok, hogy turné híján az új lemezével bíbelődik Ozzy Osbourne. A Sötétség Hercege, ahogy az előző albumon, itt is Andrew Wattel dolgozik, melyről a producer örömmel újságolja, nagyjából félig készen is van! A februárban kiadott Ordinary Man utódjára ráadásul ismét sikerült nagy neveket befogni, akiknek ha egy része már ott lesz a végleges anyagon, is elég erős cuccról lehet szó!

Andrey Watt: "Körülbelül félig megvagyunk. De tudod, elég nehéz a COVID, meg hasonlók mellett, úgy, hogy Ozzy is biztonságban legyen. Minden nap elején, a munka előtt tesztelünk, csak én, Ozzy és a hangmérnököm van ott a helyszínen. Ennek megfelelően egy kicsit több időt vesz igénybe az egész, de nincs ezzel semmi baj, mert az előző lemez egyfajta gyors szerelmi affér tüzével készült, eléggé hihetetlen volt az egész. (nevet) De most mindenki egy kicsit lassabban dolgozik, kicsit jobban kihasználjuk az időt. A dalok között van, amelyik olyan nyolc, vagy kilenc perces is lesz, igazán őrült kalandok várhatók! Nagyon izgatott vagyok miatta!"

"Bevontunk néhány embert. Nem tudok biztosat mondani, amíg kész nem lesz, de több alapot Chad Smith-szel és Robert Trujilloval kezdtünk el, Robert amúgy már játszott Ozzy zenekarában korábban. Taylor Hawkins is eljött és játszott néhány felvételen, ami teljesen más ízt adott az egésznek, kicsit Ozzy nyolcvanas évekbeli korszakára hajazott, persze jó értelemben. Szerintem jól sülhet el, ha egy rockrajongó az album felét Chaddel hallhatja, majd megfordítja a lemezt és jön Taylor Hawkins. És tudod, a legutóbbi album minden résztvevő számára különleges volt. Nem lett volna értelme megint ezt csinálnia sem Ozzynak, sem nekem, hacsak nem gondoltuk volna, hogy valami újjal tudunk szolgálni. De szerintem ez újra sikerült."

Az eredeti interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2016348594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum