RockStation

Új ROTOR dal és klip készült, célegyenesben a következő nagylemez!

2020. december 22. - rockstation


Tavaly duplázott a Rotor, akkor 12 év után adtak ki rögtön két friss anyagot, most viszont aligha kell ennyit várni a következő hallgatnivalóra, ugyanis a jövőre érkező következő nagylemezen kap helyet a most megjelent klipes “Lehetek rossz.” 

“Pandémia ide vagy oda, nem hagyjuk magunkat. A covid ugyan mindent felborított, amit idén terveztünk, de átgondoltuk a dolgainkat és felvettük a kesztyűt. Lehetett volna sajnálkozni, meg panaszkodni, de mi inkább dalokat írtunk. Elkészült 10-15 olyan dal, amiből éppen válogatunk a jövőre megjelenő lemezünkhöz. 40 évesek leszünk, akárhogy is nézem, ez egy komoly szám, minden szempontból. Nem leszünk már mások, ezt tudjuk, ezek vagyunk, ez az életünk. Amit szeretünk, azt csináljuk, azoknak, akik szintén szeretik és kedvelik ezt a fajta zenét. Nem kell és nem is akarunk másoknak megfelelni. Az új lemez is pontosan ugyan olyan hamisíthatatlan heavy metal lemez lesz, mint az eddigiek. Ha mást vártok, akkor van egy rossz hírem. csalódni fogtok. Bár tudom, hogy nem vártok mást! Tartsatok ki, nemsokára jövünk!” - foglalta össze a terveket a zenekar.

Ők is részt vettek a november elején megjelent "Kikalapált dalok" című Kalapács tribute albumon, a “Jekyll és Hyde” került rotorosításra a 30 zenekar közreműködésével készült jubileumi anyagra. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5216353140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum