RockStation

Nézd meg a Blizzard Of Ozzról készült dokumentumfilmet!

2020. szeptember 20. - theshattered

ozzy_2019.jpgLimitált ideig, egész pontosan péntekig érhető el az a negyven perces dokumentumfilm, amit Ozzy Osbourne klasszikus lemezéről, az idén negyven éves Blizzard Of Ozzról készítettek. A napokban a neves érforduló alkalmából bővített kiadást kapott albumhoz készült filmben az archív felvételek mellett rengeteg zenészkolléga is megszólal, a rajongóknak több, mint kötelező megnézni! A többieknek pedig erősen ajánlott!

Tovább

Megérkezett a Heathen legújabb lemeze, az Empire Of The Blind

heathen-band-2020-700x468.jpgHa van zenekar, aki nem kapkodja el az albumokat, az a Heathen. A 2001-ben újjáalakult thrash/speed brigád 2010-ben adott ki utoljára lemezt (azelőtt pedig csak a hőskorban!), így az Empire Of The Blind is körülbelül tíz évnyi várakozást igényelt a fanoktól. Viszont abszolút megérte! Az időközben két új tagot felvonultatott kvintett korongja, valamint a Sun In My Handshez készített készített animációs videó az alábbiak!

Tovább

Már a harmadik lemezénél jár a Korn-basszer Fieldy vezette Stillwell

stillwell2020.jpgPénteken jelent meg a Stillwell legújabb, sorban már harmadik albuma, a Supernatural Miracle. A Korn-basszer Fieldy, a P.O.D.-dobos Noah Bernardo és az Arsonistsből ismert Anthony Quiles által alkotott trió két klipet adott ki eddig az anyaghoz, a Gasoline-t és az A Come To Jesus Momentet, ezeket már mutatjuk is!

Tovább

Bejelentette az új dalának érkezését az Accept!

accept2017e.jpgNa, csak megszületik lassacskán az a fránya, új Accept-anyag! Ha teljes lemezzel még nem is tudnak szolgálni, egy dallal azért csak megajándékozzák a rajongókat Wolf Hoffmannék, ez a The Undertaker lesz, mely október 2-án fog debütálni. A bejelentés mellé egy elég komoly borítót is mutattak a legendák, ami természetesen a fizikai kiadás frontját fogja díszíteni - ennek a B oldalán a Life's A Bitch koncertfelvételét rakják majd fel.

Tovább

The Quicksand Of Existing - Új dalt mutatott a Pallbearer

pb2020.jpgMár a harmadik számot mutatta meg az október 23-án érkező Forgotten Days című albumáról a Pallbearer. A doomsterek a The Quicksand Of Existinget egy komoly, komor hangulatú videóval együtt mutatták be, ezt a korábban kiadott két számmal, a The Rite Of Passage-dzsel és a Forgotten Daysszel együtt az alábbiakban találjátok meg.

Tovább

Minden jel arra mutat, hogy videót forgatott az AC/DC

ac_dc_2014.JPGVéletlenül kikerült pár kép az AC/DC weblapjára, amit szinte azonnal el is távolítottak. A fotókon, amit egy szemfüles brazil rajongói oldal megmentett a rajongók számára, a zenekar mutatja egy hatalmas AC/DC logo előtt muzsikálni, ez alapján úgy tűnik, amennyire lehetséges, újra összeáll az utóbbi évtizedek legendás felállása, azaz a Young, Jones, Williams, Rudd kvartett - egyedül a három éve elhunyt Malcolm Youngot helyettesítő unokatesó, Steve Young, aki kvázi "új" arcnak mondható, de ő is már lassan hat éve tolja a legendákkal.

Tovább

Elhunyt Lee Kerslake!

leekerslake_1.jpgHetvenhárom éves korában elvesztette a prosztatarákkal folytatott harcát a Uriah Heep és Ozzy Osbourne albumokról ismert doboslegenda, Lee Kerslake. A többek között a Blizzard Of Ozon és a Diary Of A Madmanen is játszott veterán halálhíréről a Uriah Heepes ex-kollégája, Ken Hensley számolt be. Nyugodjon békében!

Tovább

Cyr címen érkezik majd a The Smashing Pumpkins következő albuma

smashing2020.jpgNem kevesebb, mint húsz dalnyi új anyaggal szórja meg a rajongókat a The Smashing Pumpkins. A Shiny And Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun. utódja egy huncut húzást közbevetve nem a Vol.2 lesz, Billy Corganék a korábban már kiadott dalukról, a Cyrről nevezték el az anyagot. A bejelentés mellé egy újabb számot is mellékeltek, ez az In Ashes, ez utóbbi is megkapta a maga videóját.

Tovább

Október közepén érkezik a Benediction új albuma, klipes számot mutatott a death metal gárda

benediction.jpgOktóber 16-án fog megjelenni a death metal veterán csapat, a Benediction új nagylemeze, ami az első anyaguk az 1998-ban távozott Dave Ingram tavalyi visszatérése óta. A Scriptures címre hallgató anyag a Strormcrow révén már két előzetes számmal rendelkezik, ez a pár hete kiadott Rabid Carnalityt követte a sorban. Íme a részletek!

Tovább

Itt a Mitch Harris és Dirk Verbeuren közös csapatának első dala!

bravethecold.jpgBemutatta a Brave The Cold, mire is kell majd számítani tőlük. A Napalm Death (volt?) gitárosa, Mitch Harris és a Megadeth dobosa, Dirk Verbeuren által alkotott csapat október elején mutatja be a teljes debütanyagát, a Scarcityt, ennek a fizikai megjelenésére december 10-ig kell várni. De addig is itt a Hallmark Of Tyranny!

Tovább

Két hét és megjelenik az Amaranthe következő soralbuma!

amaranthe-656x369.jpgA rajongók már biztosan szorgosan vágják a centit, lévén szűk két hét és megérkezik az Amaranthe következő korongja, a Manifest. A jövő május 5-én Budapesten is bemutatásra kerülő anyagról az Archangel című szám került ki a nagyvilágba, ezt a korábban kiadott tételekkel együtt az alábbiakban találjátok meg.

Tovább

The Long And Winding Bier Road - Újabb számot mutatott az albumhelyettes EP-ről a Carcass

carcass.jpgMivel eltolta a Torn Arteries című nagylemezének a megjelenését Carcass, egy EP-vel igyekeznek kárpótolni a hoppon maradt rajongókat. A Despicable-ről, ami október 30-án fog megjelenni a Nuclear Blasten keresztül, egy újabb dal lett elérhető, ez a The Long And Winding Bier Road, ami a korábban kiadott The Living Dead At The Manchester Morgue és az Under The Scalpel Blade mellett az alábbiakban hallgatható meg.

Tovább

Nézd meg az Alien Weaponry Aucklandben adott koncertjét!

alien_weaponry.jpgMegmutatta az Alien Weaponry, hogy hogyan is ment nekik a járvány előtt hazai pályán. A Live at the Auckland Town Hall címre keresztelt, majd' egy órás filmben néhány interjú mellett minden kötelezőt lehozott a "maori metalt" nyomató trió, köztük még egy új trekk, a Tangaroa is kijárt a megjelenteknek. Nyakat bemelegít és lehet nyomni a play gombra!

Tovább

Coming Home - Friss számot mutatott a Hollywood Undead

hollywood_undead_2019.jpgIgen csak mutatja az ízelítőket a rap/rock/elektro vonalon alkotó, a legutóbb az év elején a Papa Roach előtt Magyarországon járt Hollywood Undead, de a soron következő nagylemezt csak nem jelentette még be. A csapat várhatóan New Empire, Vol. 2-nek fogja majd elkeresztelni a február közepén kiadott albumának utódját, erről most a Coming Home című szám került ki promósba'.

Tovább

Jön a Puscifer következő nagylemeze, új számot is mutattak Keenan Mesterék!

puscifer_2020_1.jpgJól sejthető volt, hogy Maynard James Keenan felpörgése után az A Perfect Circle és a Tool mellett az ismét beröffentett Puscifer is új lemezt fog kiadni. Nos, a sejtelem valóság lett, bizony, hogy érkezik a csomag, az Existential Reckoning névre keresztelt album október 30-án kerül majd a boltokba és a megfelelő platformokra. A The Underwhelming képében pedig már megérkezett a második lemezelőzetes szám, ehhez egy egyszerűbb vizuált kaptunk körítésnek. Az album, amin a korábban kiadott Apocalyptical is ott lesz, a mai naptól rendelhető elő.

Tovább

Elérhetővé tette az idén tíz éves nagylemezének "így készült" filmjét a Linkin Park

linkin_park_2017.jpgFelrakta a YouTube-csatornájára a 2010-ben megjelent albumának, az A Thousand Sunsnak bónusz DVD-jére felrakott fél órás kisfilmjét a Linkin Park. Az így készült filmecske értelemszerűen rengeteg háttérjelenetet vonultat fel az akkor még igen szépen menetelt csapattól, múltidézésnek pont ideális lesz!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum