RockStation

Hatebreed - Weight Of The False Self (Nuclear Blast, 2020)

Most kiderül, ki mennyit hazudik magának

2020. november 22. - KoaX

hatebreedweightofthefalseselfbetter.jpg

A Hatebreed mindig érdekes helyet foglalt el a szívemben. Igazából nem vagyok egy nagy HC fan, de ezt a zenekart valahogy mindig megtudtam hallgatni, mindig megtalálta a hozzám vezető utat. Így nem csoda, hogy tűkön ülve vártam, hogy végre megkaparintsam az új albumot, aminek a címe is sokat mondó pedig a zenét még nem is hallottuk. Itt a Weight Of The False Self.

Tovább

Gondolkodtatok már azon, milyen lett volna a Master Of Puppets a Type O Negative stílusában?

typeonegative.jpgMilyen hülye kérdés, minden második embernek eszébe jut! Ja, nem... Mindenesetre Denis Paunának átvillant a fején a gondolat és meg is valósította az agymenést! Szóval már csak rá kell nyomni a playre és élvezni az eredményt, ami tényleg elég hangulatos és valóban elég Type O Negative-os lett. Aztán ha úgy adódik időtök, érdemes ránézni Pauna többi keverékére is, vannak még érdekes falatok a kvázi életműben!

Tovább

You Don't Wanna Know - Szórja a videókat a Stillwell

stillwell2020.jpgÚgy tűnik, klipek készítésével üti el az idejét a Stillwell, mert heteken belül már legalább a harmadik videót pattintja ki a Fieldy (Korn), Noah Bernardo (P.O.D.) és Anthony Quiles által alkotott rockcsapat. A friss filmecske a szeptemberben kiadott Supernatural Miracle-ön mosolygó You Don't Wanna Knowra lett leforgatva. Igaz, nem sok dolog történik benne, de legalább elütötték valamivel az időt.

Tovább

Megint két dal jött a The Smashing Pumpkinstól

smashing2020.jpgMár egy hét sincs hátra a The Smashing Pumpkins jó ideje promózott monstre anyagának, a Cyrnek a megjelenéséig, így a rajongók dörzsölhetik is a tenyerüket! Hogy addig is legyen mivel mérsékelni az étvágyat, megérkezett a szokásos két új szám, a Purple Blood és a Dulcet In E, amiket az alábbiakban csekkolhattok le.

Tovább

Albummal ünnepli az ötven éves zenei karrierjét Michael Schenker

schenker.jpgJanuár 29-én fog megjelenni az MSG (vagy Michael Schenker Group) új nagylemeze, az Immortal, mely egyben a névadó vezér zenészkarrierjének ötvenedik évfordulójának is emléket állít. A lemezről a nyitónóta, a Ralf Scheepersszel (Primal Fear) közös Drilled To Kill már szabad préda, a billentyűszóló Derek Sherinian keze munkáját dicséri.

Tovább

Metallica-feldolgozást mutatott a Diamond Head

dh2020.jpgMondhatni visszaadta a kölcsönt a Diamond Head azzal, hogy a Metallica által feldolgozott Am I Evil?-t is felsorakoztató Lightning To The Nations lemez újravett, újragondolt, újramindenelt - és tegnap megjelent - kiadására felrakta a No Remorse című tételt. Az eredetileg hétszámos, már negyven éve megjelent anyagot négy átirattal egészítette ki az akkori felállásból már csak Brian Tatlert magába foglaló brit heavy-legenda, ezeket a Metallica mellett a Led Zeppelin (Immigrant Song), a Judas Priest (Sinner) és a Deep Purple (Rat Bat Blue) életművéből emelték át.

Tovább

Önmagáról nevezte el a következő albumát az Angelus Apatrida

angelus2020.jpgSzeptember-október magasságában vette fel az új nagylemezének anyagát az Angelus Apatrida, melyet február 5-én teljes egészében meg is mutatnak a nagyvilágnak. A cím nélküli (vagy önmagukról elnevezett) alkotásba a Bleed The Crown révén lehet belekóstolni, íme a részletek! A zenekar fennállásának huszadik évfordulóját (2000-ben állt össze a kvartett) ünneplő lemez borítóját Havancsák Gyula rajzolta.

Tovább

Itt a Transatlantic új lemezének első előzetese!

transatlantic2020.jpgA múlt héten jött a hír, hogy új lemezre készül a Transatlantic, ráadásul az anyagot nem is egy, hanem rögtön kétféle, valamilyen szinten eltérő kiadásban teszik elérhetővé. A The Absolute Universe című csomagról az Overture/Reaching For The Sky páros lett az első előzetes, ezt, ahogy a kiadások részleteit is, lentebb találjátok meg.

Tovább

...és akkor itt a kettes Killer Be Killed!

kbk_5_crop.jpgHivatalosan is elérhető lett a Killer Be Killed második nagylemeze, a Reluctant Hero. A nagy nevű négyes alkotta formáció már az előzetesekben is leszögezte: nem csak ilyen himi-humi hülyeségekre kell majd számítani, ezt meg is tudjuk erősíteni. De most, hogy itt a teljes anyag...! Ahogy Drakula is mondta (meg még egy páran azóta): Hallga csak!

Tovább

Viva Mexico! - Hallgasd meg az Iron Maiden új koncertlemezét!

0ironmaiden2018_39_eredmeny.jpgMa jelent meg a jövőre (ha addig semmi nem jön közbe, akkor) június 9-én Budapestre visszatérő Iron Maiden friss koncertlemeze, a Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico City. A dupla CD-n, vagy tripla LP-n elérhető, ezúttal csakis hangformátumban kiadott anyag természetesen már teljes egészében végighallgatható, mutatjuk!

Tovább

Barátságos tűz alatt is elgyötörnek a riffek - Itt a Sodom következő lemezének záródala!

sodom_2020.jpgJövő hét pénteken jön a Sodom új nagylemeze, a Genesis XIX. A már eddig is rendesen megpromózott anyagról a kvartett a zárózúzdát, a véletlenül sem kegyelmező Friendly Fire-t tette ki következő ízelítőnek. Thrasherek, most kaptok rendesen az arcotokba Angerripperéktől!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum