RockStation

Lassan kész a Flotsam & Jetsam következő albuma!

2021. január 06. - theshattered

flotsambandnew2018.jpgAz utolsó simításokat végzi a 2019-es nagylemezének, a The End Of Chaosnak a folytatásán a Flotsam And Jetsam. A zenekar állítása szerint az előd tökéletes folytatásaként leírható album jelenleg úgy néz ki, júniusban lesz elérhető, erről egy videóinterjúban beszélt a The Metal Voice-nak a kvintett gitárosa, Michael Gilbert.

Michael Gilbert: "Eredetileg januárban akartuk kiadni, az volt a terv. Készen van, minden pipa, kivéve a borítókat, de mivel tudtuk, hogy nem leszünk meg vele januárig, eltoltuk az egészet júniusra. Így leálltunk az izgalmasabb részek előtt, inkább kihasználtuk az időt a keverésre, meg ehhez hasonlókra. Már lényegében kész, kivéve néhány borítót, de már ez is készülőben van. Úgy tudom, hamarosan kiadunk egy videót, egy dalszöveges klipet az első kislemezhez. Talán februárban... Olyan február-március magasságával érdemes számolni."

"Tökéletes utódja lesz a Chaosnak. Ki sem találhattuk volna jobbat. Csak fogtuk magunkat, nekiültünk és elkezdtünk dalokat írni, ez lett belőle... Lényegében egy beszteroidozott The End Of Chaosról van szó. Szerintem imádni fogjátok!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9116373862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum