RockStation

Rehabilitációs otthonná alakítja két házát a Five Finger Death Punch énekese

2021. január 06. - theshattered

05fingerdeathpunch2020_52_eredmeny.jpgIvan Moody függősége, illetve abból adódó gondjai nem ismeretlenek a nagyközönség számára, egy időszakban konkrétan ki is akarták rámolni őt a Five Finger Death Punchból. Viszont a frontember lábra állt, harcol a függőségei ellen, ráadásul ezt az esélyt másoknak is meg akarja adni: rehabilitációs otthonná alakítja egy-egy házát, méghozzá Las Vegasban és Coloradóban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ivan Moody (@ivanmoody) által megosztott bejegyzés


"A lehető legtöbbet igyekszek megtenni, hogy fiatal, a felépülésükön dolgozó nőknek való otthonná alakítsam át a Vegasban található házamat, állapottól függően 18 és 40 év közöttieknek. Nem foglalkoztam még nagyon a részletekkel, de ez az egyik dolog. A másik, hogy Coloradóban található házamat ugyanilyen célból fogom átalakíttatni, itt férfiak részére. Hasonló korcsoportban.

Egy dolog csoportos foglalkozásokra járni és egy másik aktívnak lenni és vissza is adni valamit, erről szól az egész felépülési folyamat. Most másoknak fogok adni, hogy megháláljam az értem tett dolgokat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7316373390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum