RockStation

Majdnem a Megadeth-ben kötött ki Dave Lombardo

2021. január 21. - theshattered

0davelombardo2015_09.jpgNem csak Kerry King, majdnem Dave Lombardo is része lett a Megadeth történelmének, természetesen még a hőskorban. Lombardo elárulta, hogy amikor 1986-ban otthagyta a Slayert, kis híján Dave Mustaine-ék csapatában folytatta a karrierjét, viszont egy dolog miatt mégis kénytelen volt meggondolnia magát: a Megadeth-tagok életstílusa és egészségi állapota miatt.

Dave Lombardo: "Vicces történet. Amikor először otthagytam a Slayert, még 1986-ban, a Megadeth-hez akartam átigazolni. Szigorúan színfalak mögötti történet volt, talán még Mustaine sem emlékszik rá. Éppen Alice Coopernek nyitottak a Peace Sells turnéján, amikor Long Beach-en játszottak, ekkor találkoztam velük.

A legnagyobb probléma az volt, hogy amikor megláttam őket, nem igazán tűntek egészségesnek. Elég sötét időszak lehetett ez nekik, hallottam pletykákat drogokról és hasonlókról. Én sem voltam szent, de kordában tartottam a dolgaimat, ők meg ránézésre sem tűntek egészségesnek, nem tartottam valószínűnek, hogy józan lennék közöttük. Látjátok, Gar Samuelson is meghalt, pedig hihetetlen dobos volt.

A Megadeth és a Slayer sokszor játszott együtt és nem éreztem, hogy ennek jó vége lehet, így végül Rick Rubin ráhatása mellett átgondoltam a helyetemet, visszamentem a Slayerbe."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2616397944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum