RockStation

Izgalmas bejelentést tesz a Korn

2021. január 26. - theshattered

korn_2019.jpgVárhatóan a közeljövőben bejelent valamit a Korn. Mondhatnánk, hogy ez biztos valami meglepetés lesz, de kicsi az esély rá, hogy ne egy új anyag, vagy legalább dal(ok) legyen(ek) a háttérben. Nem sokat falazott a zenekar tékozló fiúja, a saját zenekarával, a Love And Death-tel két hét múlva lemezt kiadó Head sem, aki a Kerrangnek fecsegett kicsit a tervekről.

Brian 'Head' Welch: "Megkérdeztem a menedzsert, mit mondhatok, mert habár a Love And Deathet promózom, tudtam, hogy a szóba fog kerülni a Korn is és csak annyit mondott, hogy 'Mondd el az igazat. Mondd el, hogy összeültetek már a többiekkel, új cuccokon dolgoztok és hogy izgalmas bejelentés várható a közeljövőben'. Azt hiszem, hamarosan valami bejelentés lesz, de ennyi, amennyit elárulhatok.

Nem hinném, hogy meglepetés lenne, de minden zenekar összejár, rengeteg album fog megjelenni. Mi is dobálgatjuk az ötleteket, de a járvány meg hasonlók eléggé megnehezítik a helyzetet, főleg, hogy Munky Los Angelesben él, benne a sűrűjében. Minden ötödik ember fertőzött arrafelé. Hála Istennek Munky nem kapta el, mivel a feleségével, az ő családjával és az anyósával él, akire nagyon oda kell figyelni. Őrület volt leszervezni, de csak össze tudtunk ülni kicsit, megbeszélni, hogy mi legyen, aztán elég jó ötletek jöttek fel, remélhetőleg hamarosan meglesz a bejelentés is."

Hogy a nyárra tervezett budapesti koncert sorsa mi lesz, egyelőre még nem tudni, jelen állás szerint a Korn és a Gojira együtt fogja leszedni a fejeket. A dátum inkább az, ami a nagyobb kérdés.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5116403210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum