RockStation

Nem veti el az Anthrax-dalos turné gondolatát John Bush

2021. március 09. - theshattered

john_bush_1.jpgNégy, ha a The Greater of Two Evils-t is számoljuk, öt albumon énekelt az Anthrax-ben töltött időszaka alatt John Bush és be kell vallani, nem kevés jó nótát pakoltak le ezen időszak alatt az asztalra. Adott is a kérdés, vajon az éppen az Armored Sainttel is lemezt kiadott Bush nem akarna-e egy, ezt az időszakot felölelő kanyarra indulni, ha úgy alakulnának a dolgok? A válasza: akár még az is lehet!

John Bush: "Igazából ez egy olyan ötlet volt, ami több okból kifolyólag, de végül sosem valósult meg. Lehet köze hozzám és a kis lustaságomhoz is, mert akkor nekem annak kellene lennem, akinek és természetesen az egészet a saját vállamon kellene cipelni, mivel rólam szólna és lehet, hogy nem igazán voltam eddig felkészülve rá.

Valamikor azért össze szeretném hozni, mert szeretem azokat a lemezeket. Jó a viszonyom az Anthrax táborral - a zenekarral, még Mike Monteruloval, a menedzserrel is. Szóval ki tudja? Meglátjuk majd! Ott van a fejemben a gondolat, hogy kellene valamit kezdeni ezzel, valamikor szeretném élőben előadni ezeket a dalokat, mert vannak ott jó számok. A Metal Allegiance-szal már szemezgettünk közülük pár koncert alkalmával. Játszottuk az Only-t és a Room For One More-t. Nagyon jó érzés volt és láthatóan a közönség is kajálta. Szoktam rajta agyalni, de még nem tudom, hogyan kellene megvalósítani. Most lefoglal az Armored Saint és ott vannak az élet más dolgai is. Valahová, valahogyan megpróbálom majd besűríteni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5816454958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum