RockStation

Nem lesz Josey Scott-tal közös Saliva-reunion

2021. március 31. - theshattered

saliva-600x337.pngHabár felmerült az ötlet, végül mégsem lesz semmi a Saliva és az eredeti énekesük, Josey Scott újraegyesüléséből. A híreket a zenekar gitárosa, Wayne Swinny zárta rövidre a Talkin' Rock With Meltdown podcastnek.

Wayne Swinny: "Beszélgettünk róla. Miután Josey megtette a bejelentést, váltottunk néhány SMS-t. Egyszer beszéltem Chrisszel is (a Saliva volt gitárosával). De a baj ott kezdődik, hogy már van egy Salivánk. Az újraegyesülő koncert problémája az, hogy mit is csinálnánk? Félreállunk a busszal és megmondjuk Bobby-nak és Bradnek, hogy leszállás, irány a hotel egy pár hónapra, aztán majd jövünk? Üzleti szempontból ennek semmi értelme nem lenne. Voltak előzetes egyeztetések, de nem igazán lett belőle semmi. Terveket kellett volna szőni, mozgásban tartani az egészet. Nem látom értelmét annak, hogy leállítsuk azt, ami most is megy. Ez a Bobby-val közös csapat már majdnem tíz éve együtt van. Brad kevéssel utána érkezett. Feszesek vagyunk, jól kijövünk egymással. Egy jól működő gépezet vagyunk. Van egy nagyszerű csapatunk, egy remek buszsofőrünk. Szétvágnánk az egész jelenlegi Salivát egy váltással.

Bobby félrehívott és mondta, hogy 'Tudod mit, haver? Ha meg akarod csinálni, tedd. Legalább beszélj Josey-val és nézd meg, mi a helyzet'. Megtettem. De nem készült üzleti terv. Inkább egyfajta hirtelen feldobott ötlet volt, de nem valósult meg. Nem is lesz belőle semmi."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2416486010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum