RockStation

Tizenöt dal kész Ozzy következő lemezére

2021. április 30. - theshattered

ozzy_2019.jpgMit tud csinálni Ozzy? Hát ő is dolgozik a következő lemezén! Az öregnek rendesen kijutott az utóbbi időben, hiszen egy otthoni baleset után a járvány elől kellett "bujkálnia", ezt az időt pedig a kreativitás oltárán áldozta fel. A Sötétség Hercege olyannyira belelendült, hogy már tizenöt szám kész az egyelőre még ismeretlen című és tartalmú, de rengeteg neves vendéget felvonultató anyaghoz, sőt, elmondása szerint hamarosan minden sáv a fiókba kerül.

Ozzy: "Felvettem tizenöt dalt. Tudod, ez tart engem életben. Ez az elmúlt két év a balesetem és a járvány közötti helyzetben szörnyű volt. Ez tartott engem józanul, kellett a zene.

Szenvedtem kicsit, de végül lassan már befejezzük a munkát. Az egyedüli célom, hogy befejezzem ezt az egész nyomorult lemezt. Ugyanaz volt a produkciós menet, mint legutóbb, így biztosan lesz némi átfedés az előző albummal. De egyelőre még várnotok kell, aztán meglátjuk, mi lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1616517568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum