RockStation

Pletykahegyek: Stúdiózik a Slipknot?

2021. május 02. - theshattered

slipknot-cover-header_2019.jpgEgyre több jel utal arra, hogy már stúdióban van a Slipknot, igaz az utóbbi időkben volt is róla szó gazdagon, hogy készül a következő anyag. Konkrét jelek persze még nincsenek, az iowaiak mindig erősek voltak titkolózásban, viszont két online-betyár tag Instagram-bejegyzései után erre lehet következtetni, hogy valami fortyog abban a képzeletbeli fazékban. Plusz Corey Taylor következő maszkja is már (elvileg) készen van!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alessandro Venturella (@vmanshreds) által megosztott bejegyzés

Először is: Alessandro Venturella, a csapat basszusgitárosa Amerikából jelentkezett be (fenti bejegyzés). Ez persze nem meglepő egy amerikai csapatnál, de a basszusgitáros Londonban él. Ha egy sor hangszere az Újvilágban figyel, ő is jó eséllyel mellettük sertepertél. Márpedig mi másért lenne ott?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alessandro Venturella (@vmanshreds) által megosztott bejegyzés

Következő: Jim Root erősítőket tesztel. A pár éve a Stone Sourból kipenderített gitáros egyedüli zenekara a Slipknot, így ha erősítőkkel bogarászik, csak egyet jelenthet... Plusz a bejegyzés harmadik képén egyértelműen egy Slipknot-féle perkás cucc árnya tükröződik. Ha pedig jobban megnézitek azt a fotót, maga Venturella matat az erősítőfejen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

James Root (@jamesroot) által megosztott bejegyzés

És akkor mi a helyzet Corey maszkjával? A nagypofájú énekes nemrég ezt nyilatkozta Steve-O-nak: "Van, hogy összeáll egy kép a fejünkben, aztán külsősöket kérünk meg, hogy megalkossák azt. (...) Az új maszkom rohadtuk meg fogja rémíteni a gyerekeket. Nagyon rücskös az egész. Eléggé kényelmetlen, még a feleségemet is megijesztette. Nem akar ránézni sem, pedig szereti az ilyesfajta őrült szarságokat. Azt mondta nekem, hogy zavarja őt, pakoljam el azt a képet valahová."

Summa summarum: valami van a Slipknot környékén, valami készül. Hogy mikor és mi lesz ennek az eredménye, persze még a jövő kérdése, de egy páran azért izgatottan várjuk. Ha hozni fogja a We Are Not Your Kind szintjét, nagy baj már nem lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2716519030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum