RockStation

Serj Tankian nyitott az új System Of A Down dalok írására

2021. május 02. - theshattered

serj_tankian_photo_armen_keleshian.jpgMég a nézetbeli különbségeket is hajlandó félretenni Serj Tankian, így részéről nincs akadálya annak, hogy új SOAD-dalok szülessenek. Mint ismert, eddig elsősorban Tankian volt a folytatás és egy új lemez megszületésének kerékkötője, viszont a tavaly, jótékonysági (a dalok bevétele a Hegyi-Karabah Köztársaságban dúló harcok sérültjeinek megsegítésére ment), meg vélhetően igényfelmérés céljából kiadott két számuk fogadtatása őt is megenyhítette.

Serj Tankian: "Nagyon büszke vagyok a munkánkra és arra, amit a System Of A Downnal tettünk, ezek adják meg a reményt nekem arra, hogy egy nap talán újra össze tudunk ülni és újra közösen tudunk majd alkotni valamit. Egyszer már megtettük, hiszen félre tudtuk tenni a gondolatainkat, még a kreatív különbségeket is, csak fogtuk magunkat és megnéztük, kinek van olyan dala, ami esetleg működhet. Ezen a ponton ez már az igazság fegyvere, nem rólunk szól a dolog. És működött!"

A teljes, angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9116519736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum