RockStation

Készülj, Walmart! - Júliusban érkezik a Psychosexual bemutatkozó lemeze

2021. május 12. - theshattered

psychosexual_2021.jpgElég hülyén hangzik, de a Walmartot akarja kiakasztani a bemutatkozó albumának címével, az Unholy Hymns For The Childrennel a Jeremy Spencer-vezette Psychosexual. A nemrég újraindított, az eddig kiadott dalait az enyészetnek adó ördögmaszkos csapat július 2-re tűzte ki a megjelenést, a korongon a Devil From Hell is ott mosolyog majd.

Jeremy Spencer: "Az Unholy Hymns For The Children mindenki számára pont ugyanannyira lesz szentségtelen, de a címmel a Walmartot akartuk főleg kiakasztani. A lemez csupán az első lesz a sok közül, így az utálók jobb, ha felkészülnek az utálkozásra, a rajongók pedig készülhetnek arra az élményre, ami a rock 'n' rollból már régóta hiányzik."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1116556838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum