RockStation

Így nyomta kilencvenezer ember előtt a Chthonic!

2021. május 20. - theshattered

cht2018.jpgTaiwanban már márciusban elszabadult az élet, a Chthonic a Megaport fesztiválon egyenesen kilencvenezer ember előtt tolta a jellegzetes black/folk keverékét. Hogy kicsit átérezzétek ti is a hangulatot, mutatjuk a nevezett bál teljes felvételét. Ha pedig úgy szeretnétek, hamarosan fizikai formátumban is elérhető lesz az anyag.

Freddy Lim: "Úgy akartuk, hogy ez a fellépés a lehető legtökéletesebb és legemlékezetesebb legyen. Habár most leginkább a politikai pályafutásomra koncentrálok, azért szerettem volna részt venni azon a fesztiválon, amit én alapítottam. Szerencsére csak ezer COVID-os eset volt Taiwan huszonhárom milliós népességéhez képest, ebből hetvenhét helyi eset, mindössze tíz COVID-hoz kapcsolódó halállal. Mivel Taiwan sikeresen vette fel a harcot a járvánnyal, meg tudtuk rendezni ezt a fesztivált. Mindenki izgatott volt, hogy végre újból koncertezhettünk, a soron következő koncertalbumunk ezt az izgalmat fogja bemutatni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6616566428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum