RockStation

Csak jövőre jön a Vio-Lence EP-je

2021. június 18. - theshattered

vio-lence.jpgHiába bizakodtunk, csak 2022 elején fog megjelenni a Vio-Lence visszatérő anyaga, a Let The World Burn. A jó ideje készülő középlemez dalai közül egyelőre még egyet sem mutattak be, hacsak a tavalyi Dead Kennedys-feldolgozásukat nem pakolják fel rá. De azt meg már mindenki ismeri, aki csak szerette volna. Várjuk a többieket!

Sean Killian: "Az élet arra való, hogy kiélvezzük, ez alatt az egy élet alatt ott van a lehetőség, hogy megteremtsd magadnak és a veled együtt ezen a bolygón élőknek ezeket az emlékeket.

Harminchárom éve egy Eternal Nightmare című alkotás a világ minden táján emlékeket teremtett az embereknek. Most itt az ideje, hogy 2021-ben hozzárakjunk még pár újat. A Vio-Lence most lehetővé tette ezt nekem, remélem, nektek is.

A feltámadás 2019-ben kezdődött egy egyszerű üzenettel, amiben annyi állt, 'Csináljunk egy bulit'! Abban a pillanatban kezdődött el ennek az öt dalnak is a története."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vio-Lence Official (@vio_lence_band) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vio-Lence Official (@vio_lence_band) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7316596968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum