RockStation

Különleges feldolgozásokkal jön az Inglorious

2021. június 30. - moravsky_vrabec

inglorious-2020.jpg

A brit hard rock csapat idén februárban jelentette meg negyedik albumát We Will Ride címmel (nem éppen lelkendező kritikánkat ITT találod), de ha már nem lehetett turnézni, húztak is vissza a stúdióba, és felvettek egy feldolgozás-dalcsokrot is – nem is akármilyet. 

A szeptember 10-re ütemezett Heroine album tisztelgés lesz a zenész-kolleginák előtt, ugyanis csak olyan feldolgozások szerepelnek rajta, amelyek eredeti előadója énekesnő, vagy énekesnős zenekar. Nathan James frontember mesélt a háttérről: 

Miután beismertük magunknak, hogy az eredeti dalok varázsát meg se tudjuk közelíteni, egyből lekerült rólunk a nyomás, és csak élveztük, hogy elkészíthettük ezt az albumot. Nagyon szórakoztató folyamat volt. A lemez egy főhajtás ezek előtt a hihetetlen művészek előtt, és személy szerint részemről egy nagy köszönetnyilvánítás is, amiért megosztották tehetségüket a világgal. Sokan azt hiszik, hogy a bluesos, rockos férfiénekeseket istenítem, hát nem is tévedhetnének nagyobbat. 

Szimpatikus és eredeti koncepció, végre nem megint a Smoke on the Watert meg az Ace of Spades-et kell századszorra meghallgatnunk. Ha lejjebb görgettek és végigböngészitek a dallistát, láthatjátok, hogy széles a merítés, nem csak rock alapvetések lesznek. Elsőnek mindjárt Miley Cyrus-tól a Midnight Sky-t puffantották el, ehhez videót is tudunk mutatni. 

A Heroine lemezen az alábbi 11 dal szerepel majd: 

1. Queen Of The Night (Whitney Houston)
2. Barracuda (Heart)
3. Midnight Sky (Miley Cyrus)
4. Nutbush City Limits (Tina Turner)
5. Bring Me To Life (Evanescence)
6. Fighter (Christina Aguilera)
7. I'm With You (Avril Lavigne)
8. I Hate Myself For Loving You (Joan Jett)
9. I Am The Fire (Halestorm)
10. Time After Time (Cyndi Lauper)
11. Uninvited (Alanis Morissette)

Már a borítót is közzétették, erre tessék: 

inglorious-heroine-cover-hi-scaled.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8416608508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum