RockStation

Te magad - itt a megújult Mirror első dala

2021. július 22. - sunthatneversets

dsc_0233-edit-2.jpg

Az utóbbi évben újra öttagúra duzzadt Mirror zenekar először dobott ki új dalt a tavalyi Óra indul lemez óta. A Te magad című dala magukat mindig áldozatnak bemutató, másokat okoló emberekről szól.

“Alapvetően a mondandó megkívánta, hogy egy agresszívebb, arcbarúgósabb dal legyen. Ezért kapóra is jött, hogy elkezdtünk kísérletezni 7 húros hangszerekkel más hangolásban, hogy alátámasszuk ezt frusztrációt. Maguk a felvételek jó hangulatban teltek, ezt meg lehet nézni a youtube-on a demózási naplóink között is.“ - mondta Szapek Gergő gitáros a felvételekről.

Ezen a felvételen mutatkozik be a csapathoz nemrég csatlakozott Juhász Ferenc gitáros, az utómunkát Schiszler Soma (AWS, Meristem) végezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2516634558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum