RockStation

2022-ben jön az Anthrax albuma

2021. július 27. - theshattered

anthrax_2016_2.jpgMár hat-hét dal készen van az Anthrax következő nagylemezére, ha minden jól megy, jövőre meg is jelenik az anyag. Az eredetileg idénre tervezett lemez a COVID miatt tolódott el a jövő évre, mivel hát... Nemes egyszerűséggel nem tudtak jammelni, dalokat összerakni, összepróbálni.

Frank Bello: "A COVID beütött és mindent leállított. Rá kellett jönnünk, hogy nem tudunk csak úgy repülőre ülni a COVID alatt és elmenni jammelni. Pedig általában úgy születik egy Anthrax-anyag, hogy Charlie, Scott és én összejövünk egy helyen. Vagy én megyek el L.A.-be, vagy Chicagoba, vagy ők mennek el New Yorkba, vagy mi L.A.-be Scott házába, de összejövünk és jammelünk, alkotunk. Ez most nem volt meg.

Nem tudom, hogy próbáltad-e már a Zoomot, de a Zoomon jammelés nem igazán működött. Nem ment, mert van valamennyi késés benne. Mindig volt időzítési probléma. Nem úgy működött, ahogy szerettük volna. De most, hogy már tovább tudtunk lépni, a következő hónapra megbeszéltünk egy dalírós időszakot, ami nagyszerű lesz. Mindannyian New Yorkban leszünk, összeülünk és jammelünk.

Azt hiszem, már van hat, vagy hét dalszerű dolgunk van, amin dolgozunk és próbáljuk befejezni. Jó úton járunk. Lesz új lemez '22-ben. Remélhetőleg minden működni fog, mindenki egészséges marad és kinyitnak a helyek. Meglátjuk, mi lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3816639094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum