RockStation

Itt voltak a legendák - így néz ki most a hely

2021. július 30. - theshattered

ramonesramones.jpgVan, aki azzal foglalatoskodik, hogy bemutassa, hogyan festenek az ikonikus (nem csak rock-) zenekari fotók helyei manapság. Márpedig ilyen fényképekből nem kevés készült az elmúlt mondjuk olyan hetven év alatt, van mit felkutatni, ha beleáll az ember fia. Steve Birnbaum pedig egyáltalán nem rest, lelkesen veszi ezt az önmagának kitűzött feladatot: fogja az eredeti képeket, megkeresi a készítési helyet, majd a képet odatartva kvázi odamontázsolja a zenészeket a jelenbe, egyfajta kellemes idővihart idézve maga körül. De hogy mégis sejtsétek, mégis milyen ez a projekt, meg úgy egyébként hogy fest a dolog, mutatunk rá néhány példát.

 

Steve Birnbaum Instagram-oldala, ahol gyűjti ezeket az alkotásokat (és ennél sokkal több ilyet találtok) IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1916643028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum