RockStation

Kész vannak a következő Slipknot-lemez szövegei

2021. július 30. - theshattered

slipknot-cover-header_2019.jpgJavában készül a hetedik Slipknot-album, az ígéretek szerint (mondjuk azok mindig vannak) az eddigi egyik legjobb, Iowa-szintű dalcsokorra kell majd számítani. A lemezre időközben elkészültek a szövegek is, bár ezeket még nem énekelte fel Corey Taylor. Viszont egy pár szót azért csak elkottyantott a mindig mindent kommentelő frontember... Az interjú Joey Jordison halála előtt készült.

Corey Taylor: "Egyfajta kiegészítése lesz annak, amiről a We Are Not Your Kind szólt. Ez a zenekar mindig kereste a kihívásokat és feszegette a határait, bővítette a zenei látomását. Megvan a súlyosság... Annyi elem lesz ezen az anyagon, hogy ember... Fogalmazzunk úgy, hogy nagyon várom már, hogy ráénekelhessek. Készen van minden dalszöveg és ilyesmi. Most fogom finomhangolni a dolgokat. Érdekes munka lesz, az biztos.

Azt hiszem már mondtam máshol is, hogy hosszú idő óta ez az első olyan Slipknot-lemez, ahol nem a saját nézőpontomból mondom el a dolgokat. Megpróbálom mások szemszögéből látni a dolgokat és igyekszek újabb történeteket elmesélni. Bizonyos szempontból kezdek visszatérni ehhez és nagyon szabadnak érzem magam. Igazán felszabadító érzés! Igen vad lesz. Van néhány dal, amire az emberek azt mondják majd... Van néhány pogó indító dal, ami szét fogja verni az emberek agyát. Király lesz!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8616642640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum