RockStation

Új zenekart indított Marc Rizzo, szólóválogatásra készül a gitáros

... és kilépett a Soulfly-ból

2021. augusztus 07. - theshattered

hailthehorns.jpgSejthető volt, hogy nem olyan egyszerű a történet, valószínűleg nem csak egy turné erejéig offolt a Soulfly soraiból a csapatban tizennyolc éve pengető Marc Rizzo. Még ha a távozást nem is jelentették be, azért nem könnyű kitalálni, hogy ennyi volt a közös sztori Maxi papával, főleg így, hogy Rizzo beindította az új zenekarát, a Tony Camposszal és Christian Lawrence-szel közös Hail The Horns-t. A csapat első dala, a Kiss-klasszikus God Of Thunder feldolgozása lentebb található meg.

További fontos fejlemény Rizzo körül, hogy a gitáros egy válogatáslemezre készül, a szeptember 10-én megjelenő Living Shred Vol.1-ra az eddigi szólólemezeinek legjobbjait szedi majd össze.

Update: A gitáros hivatalosan is megerősített, hogy kilépett a Soulfy-ból.
"Egyszerűen jobb így nekem. Ez egy egészségesebb környezet számomra és a családom számára. A szólóprojektem az, ami igazán a szívem csücske. Ott megkapom a szerzői elismerést, ahol minden kemény melóm megfelelő elismerést kap."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3816651318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum