RockStation

Személyes okokból távozott Marc Rizzo a Soulflyból - Legalábbis Max Cavalera szerint

2021. augusztus 09. - theshattered

soulfly-2-smr-photo-rodrigo-fredes-e1535040482604.jpgMinden éremnek két oldala van, érdemes minden esetben meghallgatni mind a két oldalt, főleg, ha valami komolyabb esemény van. Például a Soulfly körüli dolgok. Ott hiába mentek relatív csendben az a Marc Rizzo távozása körüli dolgok (ki tudja, hol kezdődtek a lökéshullámok...) és csak kész tények elé állítottak a zenészek, csak lapul a háttérben valami. Ezt érezni mind a két fél beszédéből. A kipenderített gitáros gondolatai mellé itt vannak Maxi papa nem túl sokat mondó szavai is, amit az új Max Trax részben ejtett el.

Max Cavalera: "Most pedig szeretnék a tribe-nak intézni pár mondatot, hogy mégis mi történik a Soulfly-jal. Nyilvánvalóan Marc Rizzoról van szó. Nem lépett ki a zenekarból. Közösen döntöttünk úgy, hogy megválunk tőle, mégpedig személyes okok miatt. A legjobbakat kívánom Marcnak a karrierjében. Meg szeretném köszönni neki a Soulfly-ban töltött tizennyolc évet."

Marc Rizzo a napokban így summázta az eseményeket: "Teljes erővel a szólóprojektemre fogok koncentrálni. Jobb ez így nekem. Sokkal egészségesebb környezet nekem és a családomnak is. Szuper izgatott vagyok, hogy többet lehetek otthon és a szólóprojektemet csinálhatom. De ott van a Hail The Horns is. Ma adjuk ki a Kiss-feldolgozásunkhoz készített videót. Ott van nekem a Revenge Beast. Az Acoustic Vendetta. Jól állnak a dolgok. Rengeteg jó dolgot csinálok. Csakis a szólódolgagimmal fogok foglalkozni. Ebben van ott a szívem, ezért megkapom a szerzői jogaimat, megkapom a munkámért és a kemény munkámért járó megfelelő jutalmamat. Egészségesebb környezetben vagyok így."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8916654584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum