RockStation

Felkavaró klippel sújt le az Omega Diatribe

2021. augusztus 19. - rockstation
omega_diatribe_2021_press_1.JPGAz extrém groove metalban utazó Omega Diatribe a nagy sikerű 'Parallel' c. klipje után ezúttal a tavaly megjelent Metanoia címet viselő, negyedik lemezük indító dalához a 'You Can't Save Me' c. tételhez forgatott új mozgófilmet, amit alább láthattok. A dal érdekessége, hogy ezúttal már az év elején a zenekarhoz csatlakozó Szabó Dániel (ex-Ektomorf/Bloody Roots) dobjátéka hallható, a dalnak egy újrakevert változatában, ami az 515 Studióban nyerte el végleges formáját, a gitáros, Hájer Gergő kezei alatt. A klippremiert követően a zenekar a MONYO Land-ben zárja a nyarat Augusztus 20-án a Lazarvs társaságában, majd a pandémia függvényében egy 18 állomásos turné veszi kezdetét Szeptembertől, ami összesen 7 országot fog érinteni.


Az új klipet ezúttal is Tarczi Tamás rendezte és Brautigam Bertold fényképezte, a Thornfields Production gondozásában.
Tarczi Tamás (Thonfields Production), a klip rendezője az alábbiakat fűzte hozzá a videóhoz:
"Idén is volt szerencsénk az Omega Diatribe zenekarral dolgozni. A tavalyi együttműködést nagyon eredményesnek éreztem, a zenekarral gördülékeny a közös munka, segítőkészek, vakon bíznak a vízióimban és egészében véve kifejezetten megbízható csapat.
A klip cselekményének kidolgozása elég rendhagyó módon zajlott, hiszen a történethez választottunk track-et. A zenekar, a jelenleg is fejlesztés alatt álló forgatókönyvem nyitó jelenetét szerette volna viszont látni az új videójukban. A 'You Can't Save Me' címet viselő dalra éreztük hogy leginkább rezonál a cselekményre, mert a tehetetlenség itt is központi téma. A bemutatott világot az erdélyi külső és belső utazásaim inspirálták, amit reményeim szerint egyszer film formájában is a világ elé tárhatok."
 
Majd Hájer Gergő (dalszerző gitáros) folytatta:
"A Parallel klip forgatásra után világossá vált számunkra, hogy határozatlan ideig összekötjük a zenekar videós tevékenységeit a Thornfields Production-nel, hiszen meglehetősen jól működik a kémia közöttünk, ezért nyugodt szívvel rá merjük bízni magunkat Tomira, mert pontosan tudja, hogy mit szeretnénk látni a projekt végén a vásznon és mi az, ami jól áll a zenénknek. A spiritualitás a kezdetek óta fontos eleme a zenénknek, amit Tomi embertelen jól ábrázol a képernyőn a zenénken keresztül."
 
Valamint Szathmáry Ákos (basszusgitáros) tette hozzá:
"Rettenetesen izgalmas és látványos volt már a három napos forgatás is. Milánt elásni és a fejét felgyújtani, csodálatos érzéseket keltett bennünk. A táncosok meg annyira eszméletlen jól nyomták, hogy azóta is tátott szájjal közlekedem. Már csak miattuk is megéri megnézni a videót, ha valakinek stílusidegen a zene."
omega_diatribe-liberating_madness_tour_2021_a3_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7316664934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum