RockStation

Medvepuszi jöhet?

2021. augusztus 20. - KoaX

sonic.jpg

Horváth Pityesz megint nem bír nyugton maradni. Most nem gyerekdalokkal állt elő az aranytorkú bélrepesztő ordításáról híres énekes. Sokkal inkább egy vatta új zenekarral a Sonic Bear Punch-csal, ami.... Nézzétek meg mennyire bolondos egy zene. Itt van hozzá az első klip is!

Nagy Lajos “Lui” (gitár):

Évek óta terveztem már egy olyan zenekart összehozni, amire azt mondhatom, hogy ez az én zenei világom. Van egy körülbelüli irány, ez nagyjából a stoner rock/metal, de semmilyen komolyabb szabályt vagy stílust nem akarok követni, inkább csak játszani azt, ami szívből jön, mindenfajta megfelelési kényszer nélkül, olyan emberekkel, akik hasonlóan éreznek az efféle muzsika iránt. Úgy gondolom, hogy ehhez a zenei utazáshoz sikerült a legjobb társakat megtalálni, Pityesz, Ales és Tomi személyében.

Horváth István "Pityesz" (ének):

Nem leszünk, nem vagyunk egy szokványos zenekar ès ezt már akkor tudtam, amikor az èv elejèn Lui (Nagy Lajos - gitár), megkeresett a dalaival ès azzal, hogy rám gondol ènekeskènt. Az akkor megmutatott dalok azonnal megfogtak ès magukkal ragadtak. Legfőképpen a zene hangulatainak elegyei, a tèmaválasztások változatosságai, a hangulatok váltokozásai, a harmóniák ès a katarzisok felèpítèsei egy-egy dalon belül. Szinte gyermeki rajongás lett azonnal a Sonic Bear Punch "ügy" és ez bennem van azóta is. Mindezt erősítette a dalok megèneklèse valamint az elmúlt hónapokban csatlakozott zenèsztársaink (Virág Zoltán Ales - basszusgitàr, Rozgonyi Tamás Márk - dob) szemèlye, zenei tudása ès attitűdje. A Wonderland a maga sodró lendületèvel abszolút a nyár hangulatához van időzítve, de a dalaink többsège mutatja majd meg azt az igazi oldalát a zenekarnak, amely engem igazán megfogott. Nem mi találjuk fel a spanyolviaszt, nem vagyunk egy, mèg sosem hallott zenèt játszó zenekar, de van valami megfoghatatlan ès különleges abban, amit mi így négyen csinálunk, és úgy hívunk, hogy Sonic Bear Punch.

 A videoklipet Lébény városában forgattuk, az oda kitelepülő Kozári Utazó Vidámpark támogatásával, együttműködésével.

A klipet éjt nappalá téve “Alesünk” Virág Zoltán vágta, színezte, babrálta, bütykölte. Arany szíve, arany keze!

A kamerát Adamcsik Tamás (Sonic Visual kft.) kezelte, tartotta, intézte, bindzsizte.

A werk fotógalériánk isteni pillanatképeiért csak is Varga Csabi okolható!

Köszi Binges Zsoltinak (Fish!), hogy van nekünk a világban és, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a paripáját, hogy lejussunk Lébénybe.

Balogh Róbertnek (Constrictor Studio) meg a Kick10 effectnek köszönhetően szól a dal ilyen faszán!

A True Solution Tattoo-nak köszönjük a logót, no meg a hamarosan Pityesz fenekére feltetovált partravetett oroszlánfejű bálnát is!

Takács József “Jozzy”-nak meg hát, nincsenek szavak. Örök hála! Szeretünk! Köszönjük mindenkinek, aki segített abban, hogy létrejöhessen ez a csoda!”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9116664796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum