RockStation

Készül a Static-X következő albuma

2021. augusztus 23. - theshattered

static_x_2019.jpgNem feledkezett el a tavaly kiadott kvázi visszatérő lemezének, Project Regenerationnek a folytatásáról a Static-X. A Wayne Static halála után megmaradt demókra épülő, illetve azokból véglegesített nóták következő adagja egyelőre még nem tudni mikor fog megjelenni, de Tony Campos igyekszik fenntartani az érdeklődést. Jönni fog, ha szépen lekerekítettek mindent!

Tony Campos: "Épp most jelentettünk be pár európai dolgot a jövő évre. A többi újság a következő hetekben érkezik. Remélhetőleg hamarosan útra tudunk kelni és kiadni a második részt - a Project Regeneration második részét. Ez a többi megmaradt, kidolgozott demóra fog épülni. A cél és egyben az igazi trükk is az, hogy hangzásban, produkciós tekintetben olyan legyen, mint az első rész, azaz hogy úgy hangozzon, mint egy egység és nem mint két külön lemez."

"Az első részen csak egy teljesen új dal volt, ami nem támaszkodott semmire. Azzal úgy voltunk, hogy csak dobjuk fel rá. A második részen viszont lesz pár további új téma, csak hogy kitöltse a lemez játékidejét."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9916667430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum