RockStation

RED SWAMP: STONED - bekészült klip a harmadik albumról

2021. szeptember 04. - sunthatneversets

red_swamp_stoned.jpg

A stoner/sludge metálban utazó (barátok között csak “szmóker-metál”) Red Swamp új klipet dobott ki a 2021 őszén megjelenő harmadik Time to Die című nagylemezéhez. A Stoned a harmadik bemutatott dal az új albumról és a banda legbetépettebb állapotát tükrözi. A felbukkanó szétcsúszott gitárszóló pedig nem más, mint Takács József “Jozzy” műve, tökéletesen elkapva a trekk hangulatát. A vájtfülűek még egy kis aláfestő kongajátékot is felfedezhetnek, melynek elkövetője Kerényi Nemimre Ákos volt.

A Stoned klipjét a zenekar a cserkeszőlői Tanyafeszten vette fel, ahol a fesztivál atmoszférája kiváló táptalajt biztosított a forgatáshoz és a megfelelő kedélyállapot megjelenítéséhez. A képek és a vágás Horváth Richárd keze munkáját dicsérik.

A Red Swamp szeptember 10-én a budapesti Robotban tartja idei egyetlen fővárosi koncertjét, ezért érdemes őket elcsípni még az esetleges korlátozások előtt. Vendégük lesz a fergeteges osztrák dallamos death-metal csapat, a Croword, amely szintén új albummal jelentkezett nemrég. Az elővételes jegyvásárlók a helyszínen választhatnak maguknak egy ajándék Red Swamp CD-t a jegyük felmutatásával. Jegyek erre a linkre kattintva vásárolhatóak.

És akkor jöjjön a vadonatúj klip, melyet Horváth Richárd készített:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2716678786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum