RockStation

Megjelent az Inglorious rendhagyó feldolgozás-albuma

Tisztelgés a kolléganők előtt

2021. szeptember 13. - moravsky_vrabec

inglorious-heroine-cover-hi-scaled.jpg

A brit hard rock csapat két kiadvánnyal is jelentkezett idén, a We Will Ride után jó fél évvel egy feldolgozás-albumot is készítettek. Ráadásul a Heroine is teljes értékű anyag, háromnegyed órás játékidővel. 

A tizenegy dal mindegyike feldolgozás, és úgy válogatták össze őket, hogy csak szólóénekesnők, illetve frontasszonyos zenekarok dalai szerepelnek rajta. (Nightwish nincs, nyugi...) A csapat kihozta az ötletből amit lehet, az egyértelműbb dalválasztások mellett (Halestorm, Evanescence) vannak meglepetések is. Christina Aguilera vagy Cyndi Lauper neve legalábbis ritkábban szerepel magazinunkban. Az aktuális kedvenc pedig éppenséggel egy Tina Turner dal. 

A Heroine lemez Nathan James énekes jutalomjátéka, aki él is a lehetőséggel, és igazán változatosan adja elő ezt a sokféle szerzeményt. Mindez nem kisebbíti a hangszeres szekció érdemeit, akik több dalt is alaposan meggyúrtak, gyakran megváltoztatva azok eredeti karakterét. A lemez mellé két videót is készítettek az angolok, a korábban már bemutatott Miley Cyrus sláger mellett a Barracuda (Heart) klipje is csekkolható a cikk alján. Ha kedvet kaptál a Heroine meghallgatásához, irány a megfelelő platform, ha még ingadozol, itt a teljes dallista kedvcsinálónak:

Queen Of The Night (Whitney Houston)
Barracuda 
(Heart)
Midnight Sky 
(Miley Cyrus)
Nutbush City Limits 
(Tina Turner)
Bring Me To Life 
(Evanescence)
Fighter 
(Christina Aguilera)
I'm With You 
(Avril Lavigne)
I Hate Myself For Loving You 
(Joan Jett)
I Am The Fire 
(Halestorm)
Time After Time 
(Cyndi Lauper)
Uninvited 
(Alanis Morissette)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8916686008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum