RockStation

A.M.D. klippremier: “A hallgatás ára”

2021. szeptember 26. - rockstation

amd2021.jpgA budapesti hardcore legenda A.M.D. október elején 9 év után új nagylemezzel jelentkezik, amiről a néhány hete debütált “Harag” szöveges videója után most “A hallgatás ára” című dalt mutatják meg, ráadásul tőlük rendhagyó módon videóklip formájában.

A kisfilm munkálataiért Gerócs Balázs (Instant Cinema) felelt, a zenekar pedig így kommentálta fennállásának 34. évében megjelent első hivatalos klipjét:
Sanyi, amikor elkezded a dalt, akkor mindig mondd magadban, hogy gyorsabban!

Füleki Sándor alapító ritmusgitáros az alábbiakat fűzte az elhangzottakhoz:
Bár ez nem a kliphez, de bármelyik gyors dalhoz illik.

A “Temetetlen múlt” mellett szintén október 8-án remaszterizált, felújított borítóval megjelenik a ‘95-ös “Túlélők” CD újrakiadása is - mindkét kiadvány, valamint a friss merch kollekció további AMD albumok mellett (elő)rendelhető a hivatalos zenekari shopból:
https://amd.hmusic.hu

Az új album digitálisan előjegyezhető a két már publikált dallal együtt az iTunes / Apple Music kínálatából az alábbi linken keresztül:
https://bit.ly/AMD_TemetetlenMult_AppleMusic

Az utolsó előzetes a lemezmegjelenés előtt egy héttel, október elsején érkezik a “Nincs kontroll” szöveges videójaként, az eddig megjelent dalok és teaser az alábbi YouTube lejátszási listában meghallgathatók:
https://bit.ly/AMD_TemetetlenMult_YouTube

Az AMD október 23-án a budapesti Muzikum klubban tartja lemezbemutató koncertjét a Social Free Face társaságában, esemény:


AMD - Temetetlen múlt (H-Music, 2021)

1. Harag
2. Háromperhárom
3. A hallgatás ára
4. Nincs kontroll
5. Ébredj fel!
6. Ugyanaz a vér
7. Mocskos játék
8. A csendestárs
9. Az alagút vége
10. Ne csak nézz!
11. Pestis*
12. Sivár lét*
13. Mészárszéki hétköznapok*
14. Terror*
*újrafelvett bónuszdal

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3516699892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum